Travel tivoli-paketti Minitivoli

Travel-tivoli vuokrataan juhliin ja tapahtumiin.

TRAVEL-TIVOLI

Tivoli Alfred on Suomen ainut yhden miehen tivoli, jonka voit vuokrata juhliin ja tapahtumiin. Tivolilla on tarkat omavalvontasuunnitelmat, vakuutukset ja kulloinkin avustava henkilökunta perehdytetään huolellisesti laitteiden turvalliseen käyttöön. Räätälöimme tivolikokonaisuuden tilaajan kanssa yhdessä tapahtuman luonteen ja tarpeiden mukaiseksi. Tivolilaitteita vuokrataan.
Kysyvä ei tieltä eksy, soita siis 0500 562366.

Sisältää Posetiivari-ilmapallotaiturin, Travel-karusellin, pomppulinnan, voimalekan, roikkumistesti, voimatesti, 
onnenpyörän, sammakkokatapultin, polkutraktorit, popcornkoneen, hattarakoneen,
henkilökunnalla tai ilman. Tämä kokonaisuus on useimmiten mukana 1-3 päivän koko perheen tapahtumissa.

Vuokraa Minitivoli

Minitivoli Alfred

MiniTivoli Alfred on suomen ainut yhden miehen tivoli jonka voi tilata juhliin ja tapahtumiin avaimet käteen periaatteella. Kun isot on liian isoja.. 0500562366 Vuokraa Minitivoli                          

Minitivoli Alfred on suomen ainut yhden miehen tivoli jonka voi tilata juhliin ja tapahtumiin avaimet käteen periaatteella. Kun isot on liian isoja.. 0500562366

Traveltivolipaketti

Travel-tivoli by AlfredTRAVEL-TIVOLI  MINITIVOLI

Tivoli Alfred är Finlands enda en mans tivoli som man kan beställa till olika fester och evenemang. Alfred har tillverkat utrustningen i karusell fabriken i Karleby. De är besiktade enligt säkerhetsteknikcentralens instruktioner. Tivoli har specifika övervakningsplaner och försäkringar, Åtföljande personal är väl insatta i trygg användning av utrustningen.Vi anpassar Tivolins helhet enligt kundens behov och typen av händelsen.
Fråga mera. Ring 0500 562366.

Innehåller organ grinder ballong rundaren, travel karusellen, hoppborg, kraft klubba,lyckohjul, grod katapult, tramptraktorer, popcorn maskinen och sockervadds maskin med personal eller utan. Denhär helheten är oftast med i händelser som är 1-3 dagar långa.

Pin It on Pinterest

Share This