Kalustettuja huoneita ja huoneistoja Kokkolassa Amartments Kokkola Finland

Lähetetty on loka 13, 2023

Kalustetuja asuntoja Alfred Kodinomainen asunto työporukalle, Kokkola Finland KIP. Vuokrattavana on yksi 140m2, kolmioita ja yksi kaksio, huoneistot on täysin kalustettuja ja hyvin varusteltuja. Liinavaatteet ja hyvin varuseltu keittiö kaikissa asunnoissa. Ystävällisesti Tapio Ruotsalainen 0500562366 alfred@posetiivari.com                                                                                                                                              Tarjoamme välitöntä ja kodinomaista tilapäismajoitusta vesivahingon sattuessa Kokkolassa! Välitön saatavuutemme, turvalliset ja mukavat asunnot sekä joustavuus eri tarpeisiin tekevät meistä luotettavan valinnan vaikeissa tilanteissa. Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina tukemaan sinua koko majoitusjakson ajan. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman vaivattomasti. Soita heti: 0500 562 366. – Tapio Ruotsalainen                               Furnished apartment Alfred Homely apartment for a work group of six people, Kokkola Finland KIP. There is one 140m2, three-bedroom and one two-room apartment for rent, the apartments are fully furnished and well equipped. Linens and a well-equipped kitchen in all apartments. Kind regards, Tapio Ruotsalainen 0500562366 alfred@posetiivari.com

 

Pin It on Pinterest